Intet politi da mand gik amok


Intet politi da mand gik amok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsomt hærværk på biler og bygninger i Bogense lørdag nat. Politiet havde ikke tid til at reagere på borgernes opkald.

BOGENSE: Bogense blev natten til i går udsat for et voldsomt hærværk. Næsten 30 vinduer og ruder i bygninger og biler blev ødelagt og smadret mellem klokken tre og fire.

Men selv om flere skrækslagne beboere ringede til Fyns Politi, dukkede der aldrig en politipatrulje op.

Politiet havde nemlig travlt i Odense, bl.a. med et slagsmål på Fisketorvet og en anholdelse. Og politiet i Middelfart var optaget af et færdselsuheld på motorvejen.

- Normalt ville vi køre til den slags, men noget var mere akut. Samtidig fik vi et opkald fra Bogense om, at gerningsmanden var forsvundet igen, siger politidirektør Poul Løhde.

Knuste bilruder

I Bogense skete hærværket på strækningen Sjællandsvej 1 til Jyllandsvej 2, oplyser vagthavende ved Fyns Politi.

Først fik en Toyota Hiace en bule og ødelagt et sidespejl. Siden fik både en varevogn og en vogn fra Karstens Taxi og Busser knust tre ruder med sten, inden hærværksmanden ridsede en stor rude i en bus og smadrede seks ruder i en port hos Tagrens Fyn.

Medarbejder ringede

Endelig gik hærværksmanden amok på 15 termoruder, der også blev smadret.

- Det var voldsomt, og det flød med glaskår. Der er blevet smadret to panoramavinduer og et par sideruder på en 20-personers bus. Der er smadret sidevinduer på en 12-personers Fiat Ducato og tre vinduer på en Mercedes. Han har hældt cement hen over en køler og smadret krukker, fortæller vognmand Karsten Hansen, Karstens Taxi og Busser.

Var på Øjet

Vognmanden har sit domicil, der tæller p-plads og garager, på Jyllandsvej 2. Han hørte først om hærværket tidligt i går morges, da en medarbejder ringede for at fortælle om de mange knuste vinduer og ruder på taxaer og busser. 

- Manden i starten af 30'erne er gået amok. Han havde været på Øjet (Erik Menveds Kro, red.) og spille billard. Her fik han nogle drinks, og så blev han kørt hjem af en kammerat klokken ét. I de næste tre timer ved manden øjensynlig ikke, hvad der er sket, lyder Karsten Hansens version af nattens kortslutning.

Politidirektør Poul Løhde understreger, at politiet nu har været i Bogense for at undersøge gerningsstedet og sikre sig spor.

- Og vi skal nok opklare det, siger Poul Løhde.

Intet politi da mand gik amok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce