Bestyrelsen på Klinte Natur og Idrætsfriskole er i internt opgør med sig selv. Medlemmer af bestyrelsen har udtrykt mistillid til formand, næsteformand og kasserer og har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling torsdag.

Nørreby: Det ledelsesmæssige kaos på Klinte Natur og Idrætsfriskole er nu totalt. Tre bestyrelsesmedlemmer og en suppleant har udstedt et mistillidsvotum til formanden,...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.

Mere om emnet

Se alle
2
Forældre: Hvem skal afløse skoleleder i Klinte?

Forældre: Hvem skal afløse skoleleder i Klinte?

Friskoleformand: Ingen hold i beskyldninger

Friskoleformand: Ingen hold i beskyldninger