Ingen retssag om hjemmeside


Ingen retssag om hjemmeside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INTERNET: Tidligere patient vil fortsat advare mod Søndersø Fysioterapi

SØNDERSØ:Ejerne af Søndersø Fysioterapi har besluttet, at de alligevel ikke vil gå rettens vej for at få Ulrik Christensen fra Morud til at fjerne hans hjemmeside, der advarer mod klinikkens virke.

Islutningen af november fik Ulrik Christensen ellers besked på, at siden snarest skulle nedlægges. Ellers kunne retssag og erstatningskrav blive realiteter, meddelte en advokat.

Hjemmesidens indhold blev betegnet som både æreskrænkende og injurierende

Men siden klinikken satte en advokat på sagen, har ejerne kunne konstatere, at hjemmesidens ordvalg er blevet ændret og fremstår mere moderat, oplyser Ejnar Thorsen fra Søndersø Fysioterapi.

Han tilføjer, at ejerne af klinikken har god samvittighed men selvfølgelig helst havde været al postyret foruden.

- Men vi vil hellere bruge energi på at give vore patienter en god behandling end at bruge energi på en opslidende retssag.

Nok er Ulrik Christensens hjemmeside blev mere moderat, men den er på ingen måde lødig, lyder vurderingen fra klinikkens ejere.

Blandt andet slår hjemmesiden stadig fast, at behandlingen hos Søndersø Fysioterapi er usædvanlig dårlig og uprofessionel. Og Ulrik Christensen råder folk til at holde sig langt væk fra klinikken.

- Vi opfordrer igen til at hjemmesiden fjernes fra nettet, da den er meget misvisende for, hvad der foregår på Søndersø Fysioterapi, bemærker Ejnar Thorsen.

Ulrik Christensen afviser opfordringen.

- Jeg nedlægger ikke hjemmesiden.

Den tidligere patient hos Søndersø Fysioterapi mener stadig, han er i sin gode ret til at offentliggøre sine egne oplevelser og meninger på internettet.

Ejnar Thorsen gør opmærksom på, at Søndersø Fysioterapi har oplevet en stor opbakning, efter at sagen om Ulrik Christensens hjemmeside nåede ud i medierne.

- Vi har modtaget mange positive tilkendegivelser fra vore kunder, som respekterer, at vi siger fra over for denne specielle form for chikane.

Han oplyser, at Søndersø Fysioterapi oplever en stor tilgang af kunder.

- Indtil videre er der ikke noget, der tyder på, at en urimelig klage i klinikkens 15 årige historie har nogen betydning for klinikkens renommé, fremfører Ejnar Thorsen.

Ingen retssag om hjemmeside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce