Informationsmøde om Natteravnene


Informationsmøde om Natteravnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOGENSE: Socialinspektør Else Marie Larsen, der er en af initiativtagerne til at få Natteravnene til Bogense, håber på stort fremmøde, når der torsdag den 12. august holdes informations- og startmøde om de guljakkede hjælpere.

Natteravnene, der blandt 114 andre byer i flere år også har været at træffe i weekendernes natteliv i Otterup, er lokale voksne, der hjælper, hvis unge har brug for et godt råd.

Skønt de ikke har nogen sociale- eller politimæssige beføjelser, er erfaringen, at hærværk og slagsmål mindskes, når de ansvarlige voksne er på gaden.

- Vi har planlagt en kursusrække for de voksne, der har lyst til at være med som Natteravne. Her bliver de bedre rustet til opgaven, selv om det vigtigste faktisk er ganske almindelig sund fornuft, siger Else Marie Larsen.

Kurserne giver først og fremmest information om de spilleregler, der gælder for Natteravne. Men deltagerne hører også om førstehjælp, unges adfærd og psykologi, rusmidler og misbrug. Endelig får deltagerne indsigt i kommunens og politiets forebyggende virke og SSP-arbejdet - samarbejdet mellem skole, socialforvaltning og politi.

Natteravnenes landssekretariat medvirker ved starten af Natteravnene i Bogense og bidrager desuden med de karakteristiske gule Natteravne-jakker og forsikrings- og krisehjælp, hvis der skulle blive brug for det.

Kommunen ventes at stille egnede lokaler til rådighed for Natteravnene, og så håber man i øvrigt, at lokale virksomheder og organisationer vil bakke op om initiativet.

Informationsmøde om Natteravnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce