Menighedsrådet ved Søndersø Kirke har indsamlet godt 250.000 kroner til en ny kirkeklokke, som skal gøre den nuværende 165 år gamle klokke selskab til tops i tårnet.

Det er blot to år siden, at ideen om en ekstra kirkeklokke i kirkens tårn blev født. Og mindre end halvandet år siden, at menighedsrådet begyndte den målrettede indsamling.

Klokken i bronze skal støbes i Holland og vejer cirka 1000 kilo. Prisen er godt en halv mio.kroner plus yderligere udgifter til en forstærkning i tårnet.

Til gengæld får kirken en to-tonet ringning plus en langt bedre klang, når der ringes til alt fra højmesser til kirkelige højtider.

Læs mere i dagens udgave af Fyens Stiftstidende.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.