Indkøb: Otterup får en moderne Superbrugs

Fra efteråret kommer apoteker Birthe Faurschou Johansen og varehuschef Michael Halberg til at drive forretning fra samme adresse i Nørregade 2, når Otterup Apotek flytter fra Søndergade. Nogenlunde samtidig skifter Halbergs forretning navn fra Kvickly til Superbrugsen. Arkivfoto: Betty Rasmussen

Indkøb: Otterup får en moderne Superbrugs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coops forretning i Nørregade i Otterup moderniseres for millioner og genopstår som Superbrugsen med fokus på fødevarer. Moderniseringen sker samtidig med, at apoteket rykker ind på adresse.

Otterup: Inden julehandlen for alvor kommer i fart, bliver Kvickly i Otterup forvandlet til Superbrugsen og genopstår som et moderne supermarked med fokus på et bredt udbud af fødevarer.

Skiftet fra Kvickly til en anden og større af Coops kæder, Superbrugsen betyder, at butikken satser massivt på udbud og præsentation af fødevarerne, men der vil dog stadig være en del nonfood-varer (alt andet end fødevarer) tilbage, blandt andet tekstil og isenkram, men det bliver i mindre omfang end i dag.

Overgangen til Superbrugsen betyder samtidig, at der investeres et "større millionbeløb" i at modernisere butikken i Nørregade. Blandt andet skal køle- og frostanlæg skiftes ud med et mere miljørigtigt anlæg, og frugt- og grøntafdelingen bliver trukket op forrest i forretningen i modsætning til i dag, hvor de grønne vitaminer er gemt lidt af vejen.

Den nye Superbrugsen i Otterup vil stadig været ejet af Coop, og varehuschefen kalder skiftet fra Kvickly-kæden til Superbrugsen en fremtidssikring, fordi det er billigere at drive en Superbrugs på grund af kædens størrelse.

- Salget af nonfood rykker mere og mere på nettet. Derfor er det bedre at investere pengene i en topmoderne Superbrugs, hvor vi kan præsentere fødevarerne bedre, forklarer Michael Halberg.

Specialafdelinger fortsætter

Også som Superbrugsen bevarer butikken egen brød- og kageafdeling med tre bagere ansat, ligesom der stadig vil være delikatesse og vinhandel og en slagterafdeling med syv ansatte.

I det hele taget betyder kædeskiftet ikke, at der bliver brug for færre medarbejdere. Nogle vil få andre funktioner, men ingen bliver fyret, forsikrer varehuschefen.

Behovet for at ændre i butikken i Nørregade er aktualiseret af, at Otterup Apotek til oktober rykker ind og breder sig over 300 kvadratmeter. Det betyder ud over færre kvadratmeter til Coop også behov for at udvide indgangsområdet, så der bliver god plads både til apotekets og til brugsens kunder.

Superbrugsen overtager butikken efter sommerferien og går derefter i gang med moderniseringen. Butikken vil være åben i hele ombygningsperioden.

Hvornår den nye Superbrugs er klar til indvielse, ved Michael Halberg endnu ikke.

- Det afhænger blandt andet af, hvornår vi kan få de nye køle- og frostanlæg, men vi er lovet, at vi er færdige før julehandlen, siger han.

Indkøb: Otterup får en moderne Superbrugs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce