Indbrudsbølge på Nordfyn i weekenden

Der har været ti indbrud på Nordfyn i weekenden. Arkivfoto: Scanpix.

Indbrudsbølge på Nordfyn i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politis døgnrapport melder om 10 indbrud på Nordfyn i løbet af weekenden. Sølvtøj, vielsesringe og kongeligt porcelæn er blandt andet blevet stjålet.

Nordfyn: Nordfyn har været ramt af en indbrudsbølge i løbet af denne weekend.

Ifølge Fyns Politis døgnrapport er 10 hjem på Nordfyn blevet indtaget af indbrudstyve, som har stjålet blandt andet sølvtøj, vielsesringe, kongeligt porcelæn, fjernsyn mv.

Indbruddene er sket i blandt andet Otterup og Søndersø. Især på Edelkær i Søndersø var tyvene særdeles aggressive, da der ifølge døgnrapporten har været fem indbrud på den samme vej i løbet af lørdag aften. Her blev der blandt andet stjålet: massevis af sølvtøj i form af blandt andet bestik, to vielsesringe, 11 kongelige porcelænsfigurer og kontanter.

I Otterup var der tale om Lærkevej, Vestparken og Stenparken. Her blev der blandt andet stjålet murstensarmbånd, seks stentøjsbjørne fra Royal Copenhagen, et fjernsyn med Boxer-kort, kaffemaskine, blender, mikroovn mv.

Sidste sted, hvor der har været indbrud, er på Maderupvej mellem Hårslev og Særslev. Her er der blevet stjålet smykker mv. Tyvene er kommet ind i hjemmene på Nordfyn ved at at bryde vinduer op eller ved at knuse en rude.

Fyns Politi efterlyser to mænd fra indbruddet i Stenparken i Otterup, som fandt sted lørdag aften omkring klokken 20.30. Person A: mand, 20 til 30 år, cirka 185 cm høj og almindelig af bygning - iført mørk hættetrøje. Person B: mand, 20-30 år, cirka 185 cm høj, almindelig af bygning - iført mørkt tøj.

Indbrudsbølge på Nordfyn i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce