Indbrud: Smykketyve på spil


Indbrud: Smykketyve på spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringe og armbånd og andre smykker blev udbyttet under tre indbrud på Nordfyn.

Tre nordfynske boliger - i Bogense, Morud og Søndersø - har haft smykketyve på besøg i dagtimerne i går, torsdag. Politiet har signalement fra formodet tyv fra det ene af stederne.

I Bogense er der fra en bolig på Slettens Landevej stjålet en guldarmring. Her har politiet en formodning om, at tyven har fået afbrudt sit forehavende af en besøgende på adressen. Vedkommende så en mand forlade forlade stedet.

Et andet vidne har set to mørklødede mænd tage flugten gennem et levende hegn ved nabogrunden, hvorefter de blev samlet op af en sølvgrå stationcar, måske Passat eller Mondeo, med mørktonede ruder i retning mod Nørreby.

Ud fra vidneoplysninger beskriver politiet den ene af de formodede gerningsmænd således: Ikke etnisk dansker af udseende, 45-50 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, sort mellemlangt hår, kraftigt kæbeparti, daggamle skægstubbe, iført mørke joggingbukser, mørk trøje.

Under indbruddet i Morud, på Fjællebjerg, er der stjålet guldsmykker og et armbåndsur, mens der fra Rugårdsvej i Søndersø er stjålet flere smykker, bl.a. en vielsesring.

Indbruddet i Bogense er sket i tidsrummet 11.30-11.45 torsdag.
Indbruddet i Morud er sket i tidsrummet 08.00-16.50 torsdag.
Indbruddet i Søndersø er sket i tidsrummet 07.00-16.00 torsdag.

Indbrud: Smykketyve på spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce