Idrætsforening: Dyre dråber giver flot tilskud

Borgere i Morud har tanket flittigt hos OK Benzin i byen, som til gengæld sender penge til byens idrætsliv. Arkivfoto.

Idrætsforening: Dyre dråber giver flot tilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilister i Morud IF har tanket godt op hos Dagli' Brugsen i Morud. Nu får klubben 24.000 kroner fra selskabet OK.

Morud: De mange bilister i Morud IF har i det forløbne år hældt masser af dyre dråber i bilernes brændstoftanke ved standerne hos OK Benzin. Benzinkortene har været i sving så mange gange, at sponsoraftalen mellem idrætsforening og benzinselskab nu udløser hele 24.000 kroner til klubben.

Og det er penge, som der er god brug i forbindelse med den omfattende udbygning af Langesøhallerne. Ifølge formand for Morud IF, Preben Jensen, så har hallen fået en multihal med fitnessområde og springgrav. Hallens cafeteria er flyttet fra 1. sal ned i stueetagen.

- Vores fitnessafdeling gav cirka 400 nye medlemmer, men det kræver også at vi har de nyeste former for redskaber. Vi har også en snes medlemmer som er i gang med at etablere en basketball afdeling - og alle disse tiltag støtter vi jo, siger Preben Jensen.

Tre gange støtte for en liter

Pengene har OK's kunder sparet op til klubben ved at knytte benzinkortene til sponsoraftalen. De støtter dermed med et øre-beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke ekstra at tanke, da det er OK og Dagli' Brugsen i Morud, der udbetaler pengene.

- OK tankstationerne spiller en rolle i lokalsamfundet, derfor er det naturligt for os at støtte lokalsporten, siger salgsdirektør hos OK, Anders Knudsen.

Som noget nyt får klubben nu seks øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist også køber el hos selskabet. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis bilisten også har mobiltelefoni. På den måde kan man støtte sin lokale forening/klub med i alt 18 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof./EXP

Idrætsforening: Dyre dråber giver flot tilskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce