Idrætscenter i nyt format

Otterup Haller i færd med at tilpasse projekt uden en svømmehal, men forsat med multihal, nyt træningscenter og klubhus til Otterup Boldklub. Foto

Idrætscenter i nyt format

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arkitekterne bag et idræts- og konferencecenter i Otterup Hallerne, der blev lanceret for et lille år siden, skal igen på arbejde.

Overliggeren er sænket i forhold til de første planer, og et mindre ambitiøst projekt er det nye pejlemærke for "byen ved stranden".

- Vi skal have pillet en svømmehal, konferencedelen og et idrætshostel ud af projektet. Svømmehallen er ikke politikernes kop te, beklager formand for hallerne, Niels Erik Nielsen.

Bestyrelsen for den selvejende institution står altså ikke længere på mål for et idrætscenter til 110 mio. kroner. Men mindre kan også gøre det.

- Jeg vil tro, at vi har et kapitalbehov på 60-70 mio. kroner, når svømmehallen er ude af projektet, vurderer Niels Erik Nielsen.

Det omfatter tre bærende søjler. Her har en multihal til anslået 25 mio. kroner baseret på de mange gymnaster og med tilhørende motionscenter højeste prioritet.

Det sker i et tæt parløb med en udvidelse af hallerne mod nord, hvor et klubhus i to etager med omklædningsrum til Otterup Boldklub, skal tænkes ind. Her er udgiften cirka 13 mio. kroner.

Idrætscenter i nyt format

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce