Arkitekterne bag et idræts- og konferencecenter i Otterup Hallerne, der blev lanceret for et lille år siden, skal igen på arbejde.

Overliggeren er sænket i forhold til de første planer, og et mindre ambitiøst projekt er det nye pejlemærke for "byen ved stranden".

- Vi skal have pillet en svømmehal, konferencedelen og et idrætshostel ud af projektet. Svømmehallen er ikke politikernes kop te, beklager formand for hallerne, Niels Erik Nielsen.

Bestyrelsen for den selvejende institution står altså ikke længere på mål for et idrætscenter til 110 mio. kroner. Men mindre kan også gøre det.

- Jeg vil tro, at vi har et kapitalbehov på 60-70 mio. kroner, når svømmehallen er ude af projektet, vurderer Niels Erik Nielsen.

Det omfatter tre bærende søjler. Her har en multihal til anslået 25 mio. kroner baseret på de mange gymnaster og med tilhørende motionscenter højeste prioritet.

Det sker i et tæt parløb med en udvidelse af hallerne mod nord, hvor et klubhus i to etager med omklædningsrum til Otterup Boldklub, skal tænkes ind. Her er udgiften cirka 13 mio. kroner.

  • colofonpix

    Af:

    Journalist og cand.merc. Har gennem en årrække arbejdet som skrivende på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Dækker alt fra kommunalstof, over politik og lokale kontroverser til stor og småt i et mangfoldigt lokalområde. Jeg har ingen særlige præferencer, men foretrækker den gode velfortalte historie, hvad enten den ligger til højre- eller venstrebenet, om der skal lægges sammen eller trækkes fra. Bor i Otterup med familien.