I fængsel for slagsmål på Ib’s


I fængsel for slagsmål på Ib’s

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre unge nordfynske mænd fik fængelsdomme for vold og slagsmål på diskoteket i Otterup

Otterup: Tre unge nordfynske mænd som den 24. maj delte hårdhændede øretæver ud på diskotek Ib’s i Bredgade, blev på årets næstsidste dag dømt til en tur i spjældet ved en domsmandsret i Odense.

Gemytterne kom i kog ved halv-tre tiden på det daværende diskotek Monopolet. Slagene blev uddelt både foran diskoteket og i det fjerneste hjørne af dansestedet. Volden rettede sig mod tre diskoteksgæster, to mænd og en kvinde, som endte natten med blodige næser, flækkede læber og øjebryn.

Den 20-årige slagsbror, som stod tiltalt for knytnæver i ansigtet på et par af diskoteksgæsterne under den tumultariske nat slap med en betinget dom på 50 dages fængsel og 80 timers samfundstjeneste.

Hans 21-årige kammerat fik derimod 60 dages ubetinget fængsel med baggrund i et par tidligere voldssager. Den tredje -en 18-årig mand - fik 90 dage for medvirken i masseslagsmålet i maj-natten. Her blev de 60 dage gjort betinget.

En fjerde diskoteksgæst - en 20-årig mand - blev frikendt for medvirken i, hvad anklageren kaldte for en "rodet nat" i Otterup.

- Der er tale om usympatisk, uprovokeret og grov vold. Hold jer i ro i fremtiden, advarede dommeren.

De to mænd, der fik ubetingede fængselsdomme, udbad sig betænkningstid.

I fængsel for slagsmål på Ib’s

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce