I dag: Gratis sommerjazz på havnen

Kjeld Bruun og Otto Vilhelm Kaalund var med til at stifte støtteforeningen Castors Venner for mere end 15 år siden. Nu er de tilbage ombord. Her med årets plakat. Foto: Thomas Gregersen

I dag: Gratis sommerjazz på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I eftermiddag tager Castors Venner hul på jazzsæsonen i forbindelse med Havnens dag.

Bogense: Castors Venner er klar med et bredt fynsk jazzprogram for i alt otte lørdage hen over højsommeren. Kjeld Bruun og Otto Vilhelm Kaalund var i sin tid med til at tage initiativ til koncerterne, hvor overskuddet fra salget af drikkevarer går til vedligeholdelse af Bogenses gamle sejlende vartegn - træskibet Castor.

Normalt starter programmet først i juli, men i forbindelse med det store Havnens dag-arrangement har de frivillige sejl- og jazzvenner allerede indtaget moletorvet på Østre mole fra i dag klokken 14 til 17, hvor All Time Jazz Band indtager scenen.

- Vi vil gerne dyrke det fynske jazzliv, og jeg synes vi har fået nogle rigtigt gode navne på plakaten i år, siger Kjeld Bruun.

Det er ikke nogen billig opgave at holde den snart 100-årige galease flydende, og pengene fra jazzkoncerterne er et vigtigt fundament i skibets økonomi.

- Det er gratis at komme og sidde ved et bord og høre musik, så det er ølsalget vi tjener penge på. Det er da en meget behagelig måde at støtte et godt lokalt formål på, mener de to tilbagevendte bestyrelsesmedlemmer.

Castors Venner arbejder også på at danne en erhvervsklub, hvor virksomheder mod at støtte skibet kan invitere ansatte eller forretningsforbindelser til oplevelser på havet.

I dag: Gratis sommerjazz på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce