Cremekongen Ole Henriksen blev den første modtager af The Feedback Award og tilhørende statuette, som er lavet af nordfynske Martin Massenbach. Og statuetten er på mange måder ganske særlig.

Bogense: Et fundament af egetræ fra en gammel vintønde fra 1600-tallet og farver tilpasset efter modtagerens personlige smag er bare nogle af elementerne i statuetten, der fredag blev uddelt for første gang.

- Hvis man er dansker og bor i USA, hvad er så mere skønt end et stykke dansk egetræ? spørger kunstneren bag, Martin Helm von Krohn Massenbach.

For vinderen af den nye award er i år Ole Henriksen, og Martin Massenbach har gjort meget ud af at lave den personligt til vinderen.

- Alle farverne er lavet efter hans personlige forhold til farvevalg men i mit kreative univers, siger Martin Massenbach.

Den nye Feedback Award uddeles af ledelses- og kommunikationsvirksomheden Bartell + Co til en person, der er rollemodel inden for feedback ved at give gode tilbagemeldinger og have en positiv tilgang til andre mennesker. Det er noget, som Martin Massenbach kan stå inde for. Han er godt tilfreds med statuetten, hvor en boomerang, der signalerer feedback, var en bunden del af opgaven.

Eventyrverden i miniature

Den nordfynske kunstner deltager selv ved uddelingen af prisen, og han glæder sig, for han har hørt, at Ole Henriksen er beæret over at få en statuette af netop Martin Massenbach. Kunstnerens eventyrverden er kogt ned i en miniatureudgave på boomerangen, og resultatet er han selv glad for. Han håber, at Ole Henriksen bliver det samme.

- Nu håber jeg bare på, at han tænker "I love it", eller at han bare smiler og sætter den ind i et skab, smiler Martin Massenbach.

  • fyens.dk