Masser af borgere i Søndersø deltager i eftersøgningen af forsvunden 78-årig kvinde. De frivilliges eftersøgning er koordineret med politiets hundepatrulje.

Mindst 30-35 frivillige var onsdag formiddag ude i regnen i Søndersø og omegn for at hjælpe politiet og deres hunde med at lede efter den demente 78-årige kvinde, Helen Jensen, der forsvandt fra sit hjem på Toftekær mandag eftermiddag.

Tirsdag aften var 35-40 frivillige også ude for at lede efter Helen Jensen.

- De sidste sluttede først klokken 1.15 i nat, fortæller Benny Hansen, der er en af de frivillige, der koordinerer indsatsen og har påtaget sig at være bindeled mellem de frivillige og politiet.

God dialog med politiet

Nogle af de frivillige mødtes onsdag klokken ni ved Søndersø Hallen til briefing med Fyns Politi for at koordinere indsatsen.

- Politiet er meget, meget glad for vores hjælp. Vi har en rigtig god dialog med dem, og de har bedt om at få mit nummer, siger Benny Hansen, mens han et kort øjeblik er hjemme i privaten, før han igen kører ud for at lede efter den forsvundne kvinde, som han ikke kender personligt.

- Men vi vil jo gerne hjælpe og vise, at vi står sammen i lokalsamfundet, siger han.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

1
Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente

Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente