Hus raseret som hævn


Hus raseret som hævn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndersø: En familie fra Søndersø var hjemmefra i en halv time. Mere tog det ikke ukendte gerningsmænd at rasere hele huset.

De kom ind ved at smadre en rude og tog ellers fat på omfattende hærværk:

Computer og fladskærmsfjernsyn blev knust mod gulvet, glas og kopper blev revet ud af skabene, karme blev sparket i stykker, tøj og potteplanter røg ned fra hylder og vindueskarme, og reoler blev væltet.

- Fuldstændig meningsløst, siger politikommissær Leif Sigvardt fra Fyns Politi om hærværket, der skete på Havgårdsvej fredag mellem klokken 13.40 og 14.10.

Hævnaktion

Men helt meningsløst er det åbenbart ikke, vurderer Vivian Rolling, der bor i huset. Det var hendes søn på 20 år, der kom hjem til de omfattende skader.

Familien har en klar mistanke til nogle af sønnens tidligere kammerater, og deres navne er videregivet til politiet. Vivian Rolling mener, der er tale om en hævnaktion for nogle uoverensstemmelser mellem de unge.

Der er tilsyneladende ikke stjålet noget under indbruddet, men for familien betyder det, at man blandt andet skal ud at købe to nye fjersyn og computer, kopper, glas og tallerkner.

Værre er det med frygten.

- Det er selvfølgelig utrygt at være i huset nu. Man frygter hele tiden, at de kommer igen, siger Vivian Rolling.

- Når der på den måde har været nogen overalt i ens hjem, har man ikke lyst til at være der.

Familien tager nu sine forholdsregler med alarm og med at holde hundene indendøre. Begge hunde er rottweilerblandinger og burde kunne tage vare på sig selv.

- Men vi har på fornemmelsen, at den ene er blevet sparket, den virkede til at have ondt og lå og peb, da vi kom hjem. Den anden virkede også meget utryg, forklarer Vivian Rolling.

Hus raseret som hævn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce