Højtbegavede børn har fået en forening

Christian Holst Strynø, der går i 5. klasse på skolen i Særslev, er blevet testet til at være højtbegavet. Derfor har hans mor, Lea Holst Strynø, været med til at samle andre nordfynske forældre til børn, der ogå ligger højt på intelligensskalaen. Arkivfoto: Betty Rasmussen

Højtbegavede børn har fået en forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De første 10 medlemmer er i kartoteket efter stiftende generalforsamling i nordfynsk forening for højtbegavede børn.

Nordfyn: Med omkring 15 deltagere til den stiftende generalforsamling, de første 10 medlemmer i kartoteket og flere tilkendegivelser om interesse for at blive medlem er Foreningen for højtbegavede børn i Nordfyns Kommune en realitet.

På den stiftende generalforsamling tirsdag aften blev en af initiativtagerne Thomas Buchholz fra Morud valgt til formand. Han er far til en dreng på 10 år, der er højtbegavet og med faderens ord "har været igennem alle instanser" for at finde et passende tilbud i skolesystemet.

- Nu skal vi lige have et overblik over medlemmerne. Hvilke aldersgrupper børnene er i, og hvilke udfordringer de har. Og så skal vi i gang med at lave aktiviteter, så vores børn kan få en dejlig hverdag, siger den nyvalgte formand.

En af de andre initiativtagere, Lea Holst Strynø, Særslev, glæder sig også over opbakningen til den stiftende generalforsamling, selv om mødet kolliderede med flere forældremøder, og generalforsamlingen var indkaldt med kort varsel.

- Nu skal vi finde ud af, hvad der er mest behov for, og hvad folk kan byde ind med, siger hun.

Højtbegavede børn har fået en forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce