De frivillige har fået en kommandocentral på Industrivej i Søndersø. Her kan du møde op, hvis du vil hjælpe med at lede efter den forsvundne Helen Jensen.

På fjerdedagen er der stadig fuld gang i eftersøgningen efter den forsvundne Helen Jensen, der sidst er set på Nordmarksvej i Søndersø mandag omkring midnat.

Fyns Politi deltager også fredag i eftersøgningen med tre hundepatruljer, og de mange frivilliges eftersøgning er nu sat mere i system, end det hidtil har været tilfældet.

De frivillige har oprettet kommandocentral i Seniorhuset Mødestedet på Industrivej 2, som Nordfyns Kommune har stillet til rådighed.

Herfra organiserer to medlemmer af foreningen Missing People eftersøgningen, så Søndersø og omegn bliver gennemsøgt systematisk fra hus til hus, fra have til have og fra gade til gade.

Let påklædt og svagtseende

78-årige Helen Jensen er dement, kun let påklædt og meget svagtseende, så håbet om at finde hende i live kan efterhånden ligge på et meget lille sted. Men derfor skal hun findes hurtigst muligt alligevel, er de frivillige enige om.

Hvis du vil være med til at lede efter Helen Jensen, er det en god ide at møde op på Industrivej 2 i Søndersø og melde dig til tjeneste.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.

Mere om emnet

Se alle
5
Eftersøgning: Søndersø bliver finkæmmet i weekenden

Eftersøgning: Søndersø bliver finkæmmet i weekenden

5
Forsvundet i tre dage: Hjemmeplejen slog alarm, da 78-årig forsvandt

Forsvundet i tre dage: Hjemmeplejen slog alarm, da 78-årig forsvandt

12
Clairvoyante tilkaldt: Søndersø leder fortsat efter dement kvinde

Clairvoyante tilkaldt: Søndersø leder fortsat efter dement kvinde