Her hygger småbørn i røg og snavs

Malene Hansen (til højre) og Susanne Hansen ønsker bedre forhold for deres legestue i Særslev. Generelt er mange af kommunens dagplejere utilfredse med forholdene i deres legestuer.Malene Hansen (til højre) og Susanne Hansen ønsker bedre forhold for deres legestue i Særslev. Generelt er mange af kommunens dagplejere utilfredse med forholdene i deres legestuer.
Foto: Peter Leth-Larsen

Her hygger småbørn i røg og snavs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfyn: Cigaretlugt, beskidte gulve og ingen varmt vand.

Det er forhold, der i dag eksisterer rundt omkring i nogle de legestuer, som en stor del af kommunens dagplejere og dagplejebørn gør brug af.

Problemerne er beskrevet i et notat, som politikerne i Familieudvalget vil se på et møde på torsdag. Oplysningerne stammer fra dagplejere, som kommer i de legestuer, der findes i Morud, Søndersø, Skamby, Klinte, Særslev og Otterup.

På mødet skal politikerne blandt andet drøfte, hvordan kommunen fremadrettet skal håndtere legestuerne.

Det er mere end tvivlsomt, om politikerne i Familieudvalget kan finde penge til at forbedre forholdene i de eksisterende legestuer eller finde nye lokaler. I øjeblikket kæmper udvalgets politikere med at skulle finde store millionbesparelser på årets budget.

Læs meget mere om problemerne i onsdagens udgave af Fyens Stiftstidende, hvor avisen har besøgt legestuen i Særslev og talt med dagplejerne.

Læs desuden hvad kommunens dagtilbudschef har at sige om sagen.

Her hygger småbørn i røg og snavs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce