Hunden Vicki er en West Highland White Terrier på 13 år. Den er sammen med den nye lejrchef-duo Kim og Susanne Petersen flyttet ind på Bogense Strand Camping. Foto: Liv Østerstrand

Har ikke arbejdet sammen før: Campist-par skal stå i spidsen for Bogense Strand Camping

Kim og Susanne Petersen, som fremover skal stå i spidsen for Bogense Strand Camping, har aldrig arbejdet på en campingplads. De har heller ikke før arbejdet sammen, men de to erfarne campister glæder sig til en livsstil som lejrchef-duo.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien

Der skal ikke være for mange regler. Vi skal snakke med folk, men vi vil også gerne have, at folk er gode til at snakke med hinanden
Kim Petersen, lejrchef på Bogense Strand Camping
Den nye lejrchef-duo
Kim og Susanne Petersen skal fremover stå i spidsen for driften af Bogense Strand Camping, hvor de skal bo sammen med deres hund Vicki og deres kat Misser. Derfor har de sat deres hus i Middelfart til salg.Susanne Petersen kommer fra et job i Fredericia ved EUC Lillebælt, hvor hun arbejdede på kontoret. Kim Petersen kommer fra en stilling som projektleder ved virksomheden Gram Equipment i Kolding.

Parret er inkarnerede campister og har tidligere haft plads på Bogense Strand Camping i fløjen, der går under navnet "Spanden". Fra 1997 til 2004 boede de i Bogense, som de nu glæder sig over at vende tilbage til.

På campingpladsen vil Kim være den, der løser de praktiske opgaver, mens Susanne primært vil være i receptionen.