Fredag før vinterferien tog Særslev-Hårslev-Skolen afsked med skoleleder Wilhelm Hallum. 1. marts begynder en ny skoleleder.

Særslev-Hårslev: Fredag, den sidste dag før vinterferien, var skoleleder Wilhelm Hallums sidste sammen med eleverne og personalet på Særslev-Hårslev-Skolen.

Den 19. februar begynder han som leder på Kongsbjergskolen i Lunderskov vest for Kolding.

Men selv om det knap blev til tre år på den nordfynske skole, har den 41-årige skoleleder nået at sætte sine aftryk på skolen, hvilket eleverne også markerede med deres afskedsgave, hvor de havde sat deres fingeraftryk og skrevet "Kære Wilhelm. Tak for det aftryk du har sat på SHSkolen."

I modsætning til elever og det øvrige personale holder Wilhelm Hallum ikke ferie i uge 7. Den bruger han på at afslutte administrativt - og passe sfo og dagtilbud på skolen i Hårslev.

Den 1. marts tiltræder den nye skoleleder på Særslev-Hårslev-Skolen. Hun hedder Sara Birgitte Kjersgaard Johansen, er 41 år og kommer fra en stilling som dagtilbudsleder i børnehuset Nymarken i Kerteminde Kommune.

Før det har hun både været afdelingsleder på en skole og pædagogisk konsulent. Den nye skoleleder bor i Odense.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Her er hun: Nordfynsk skole får ny leder

Her er hun: Nordfynsk skole får ny leder

Leg og matematik: Skak er rykket ind på skoleskemaet

Leg og matematik: Skak er rykket ind på skoleskemaet