Halløj på Sletten


Halløj på Sletten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KLINTEBJERG: Det var ikke kun Odense, der havde fornøjelse af det royale besøg tidligere på ugen, fortæller Boye Hansen fra Østrup:

- Vi kørte ned til Klintebjerg Havn om morgenen for at se kongeskibet sejle forbi. Og der var nok et par hundrede andre, der udstyret med flag havde fået samme idé, fortæller han og tilføjer, at modtagelsen altså ikke startede ved Stige, som vi forleden skrev i avisen.

De tilskuere, der havde en kikkert med, nåede også at få et glimt af en vinkende kronprins Frederik, da det smukke kongeskib gled forbi.

Også om aftenen, da skibet sejlede ud af fjorden, blev det fulgt fra Klintebjerg Havn.

- Da vi kom ved 22-tiden, var det nærmest umuligt at finde en parkeringsplads, fortæller Boye Hansen, der skønner at mellem 300 og 400 mennesker var samlet, da kongeskibet sejlede forbi.

- Da det viste sig, blev der en åndeløs stilhed. Den blev fulgt af en spontan klapsalve, da skibet sejlede forbi. Det var helt fantastisk. Da vi gik derfra var der en stemning som efter en dejlig aften på Nyborg Vold, beretter Boye Hansen.

Hattrick i Østergade

BOGENSE: En ny butik er tilsyneladende på vej i den gamle biograf i Østergade, der senest har været brugt til solcenter.

Af plakater i vinduet fremgår, at www.sundtkost.dk vil åbne forretning der omkring første september. Og af den nye butiks hjemmeside kan man læse, at den har over 1000 økologiske varer på hylderne - fra øl og vin over alskens mad til skønhedsprodukter.

Med endnu en butik i Østergade scores der hattrick, idet to andre forretninger allerede i år er åbnet, hvor der ikke tidligere var butikker. Tidligere på året åbne børnetøjsforretningen Frk. Aabo og marskandiserforretningen Den blå cykel.

Populære udflugter

NORDFYN: De to nordfynske turistbureauer har i sommer stor succes med de udflugter, de i fællesskab arrangerer.

Busturene, der guides af Bettina Keil og Gøsta Vædeled, samler turister op i både Hasmark og Bogense. De køres ad mindre veje forbi mange nordfynske godser, runestenen i Glavendrup. Safari og kaffe på Ditlevsdal Bisonfarm ved Morud er også indlagt undervejs.

- Vi har haft udsolgt til samtlige ture - og endda folk på venteliste, fortæller turistchef Roar Møgelbjerg.

Turene køres hver torsdag - til og med torsdag den 12. august.

Så er der lagt op til eventyr

OTTERUP: Trækunstneren Allan Bo Jensen har netop lagt sidste hånd på de gamle elmetræer, der nu fremstår som eventyrfigurer ved Kærlighedsstien.

- Vi skal lige have gjort lidt pænt rundt omkring dem. Så kommer der en officiel indvielse, fortæller Marie Christiansen fra Otterup Bibliotek.

Da det jo er H.C. Andersens eventyr, der er udgangspunktet for træskulpturerne, forestiller Marie Christiansen sig, at indvielsen ikke bare skal foregå med et voksent publikum, men også med masser af børn, der får læst eventyr.

Halløj på Sletten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce