Halløj på Sletten


Halløj på Sletten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uvant med rygvind

BOGENSE: Det gik vældig godt for viceborgmester Eva Laut Andersen (V2) med at serve, da medlemmerne af Bogense Byråd forleden spillede beachvolley mod medlemmer af Bogense Handelsstandsforening.

Så godt gik det for Eva Laut Andersen, der sammen med Ole Madsen repræsenterer den mindste af de to Venstre- grupper i byrådet, at hun servede helt ud over baglinjen hos modstanderholdet.

- Ja, ja, lød det lunt fra tilskuerrækkerne, da serven blev dømt ude.

- Hun er jo ikke så vant til rygvind.

Ingen ville male med

SDR. ESTERBØLLE:Selv om der ikke var den helt store konkurrence fra andre begivenheder i Søndersø Kommune, så blev det ikke nogen succes, da norske Grete Haugen her de to seneste uger har tilbudt et såkaldt intuitivt malekursus i det nyåbnede Galleri på Mosegaarden i Sdr. Esterbølle.

Ingen dukkede på, og derfor var den norske kunstner nødt til at aflyse de planlagte arrangementer i de idyllisk beliggende galleri på Nordfyn.

Her på redaktionen var vi nødt til at aflyse en planlagt reportage fra kurset, og vi må endnu en gang erkende, at der i sommertiden sker mere i Otterup og Bogense end i Søndersø.

Så ved du af noget, der sker derude, så sig endelig til!

Så hatten passer

BOGENSE: Følgende samtale skulle forleden have udspillet sig i Bogense, hvor en herre i det blæsende vejr havde svært ved at få sin lidt for store stråhat til at sidde fast på hovedet:

- Så læg dog Områdeavisen i den, sagde en hjælpsom sjæl.

- Jamen den er for tynd, lød svaret fra den uheldige hattebærer.

- Så Fol-den, lød det kvikke svar fra den hjælpsomme - med en elegant hentydning til, at ægteparret bag ugeavisen bærer navnene Birgit og Freddy Folden.

Halløj på Sletten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce