Halløj på Sletten


Halløj på Sletten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BOGENSE: - Hold da op, hvor er det gået godt, og hvor har vi også haft det sjovt, sagde holdet bag årets Åge Stentoft-kabaret, da det sidste søndag så tilbage på de to foregående ugers forestillinger.

- Vi kommer igen alle fire til næste år. Og så spiller vi i tre uger, lovede Randi Winther, Ejnar Gensø, Kim Henriksen og Ulf Starup på stedet.

Hvem, der skal på programmet næste år, blev også debatteret. Og det bliver formentlig til den tid ikke en komponist, men en forfatter, man tager fat i, nemlig Halfdan Rasmussen.

Torben Juul i Café 44 glæder sig allerede:

- Vi har aldrig haft så høj en belægningsprocent, som tilfældet har været i år. Og der har været en rigtig god atmosfære, siger han.

Markedet holder flyttedag

OTTERUP: - Man kan sælge alt på torvemarkedet i Otterup. Vi havde fået noget billigt hvidvin fra Tyskland. Det var i blå flasker, og min kone tog dem med, da vi havde tømt dem, og solgte dem i sin bod. Hun fik stort set det samme for dem, som de havde kostet med vin, griner formanden for Otterup Markedsforening, Børge Nielsen.

Han fortæller, at der også kommer flere og flere kræmmere - private såvel som professionelle - til torvemarkedet i Otterup. I snit har der i år været hen ved 40 hver lørdag, og det er begyndt at give lidt pladsproblemer.

Derfor kommer der på næste lørdag til at ske noget nyt. Otterup Handelsforening har henvendt sig til markedsforeningen og spurgt, om man ikke havde lyst til at flytte nogle af boderne ud i Jernbanegade og Bredgade, der i den forbindelse spærres for trafik. Og den var markedsforeningen i den grad med på:

- Bliver det en succes, kan det være, at det bliver sådan hver lørdag i juli til næste år, bemærker Børge Nielsen.

Kok på afveje

BOGENSE: - Hjælp, der er nogen, der har stjålet min kok i nat, lød det sidste søndag fra hotelejer Thorkild Kaspersen, Bogense Hotel.

Der var dog hverken tale om den ansvarlige for hotellets kødgryder eller om et kykliky-dyr. Det drejede sig derimod om den figur, der uden for hotellets dør præsenterer restaurantens menukort.

Inden dagen var omme, var Kaspersens sorg dog slukket. Kokken var dukket op i en grøftekant på Ømosevej i Kærby. Og nu gør den igen, hvad den skal, foran Bogense Hotel.

FOTOGRAFNEDBRØD SPROGBARRIERE

HASMARK: Forleden aflagde Fyens Stiftstidende Hasmark Strand et besøg for at snakke med turister. Dem var der dog ikke så mange af. Men midt på stranden sad tyskerne Hans Peter Ungermann og Katja Viehmeier og udgjorde perfekte "interviewofre" grundet deres blotte tilstedeværelse på den noget øde strand. Men tyskkundskaberne hos den udsendte journalist var dog ikke ligefrem fremmende for en længere samtale. Men så trådte fotograf Ole Friis i karakter og væltede sprogbarrieren omkuld med sine fine færdigheder ud i det tyske sprog. Fotografen har nemlig boet i Tyskland gennem flere år. Og dermed var der hul igennem til tysk-fynsk kommunikation.

Halløj på Sletten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce