Halformand: Vi skal udlåne mødelokaler gratis til Moruds foreninger

Hans Henning Nielsen er formand for bestyrelsen i Langesøhallerne, der for nylig har afsluttet en stor om- og udbygning. Arkivfoto: Betty Rasmussen

Halformand: Vi skal udlåne mødelokaler gratis til Moruds foreninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Langesøhallerne ser ikke en ny fremtid for Morud Forsamlingshus som en alvorlig konkurrent. Han byder den nye forsamlingshus-bestyrelse velkommen i arbejdstøjet.

Morud: Formand for Langesøhallernes bestyrelse Hans Henning Nielsen sagde i vinter ja til at gå ind sammen med de tre tilbageværende bestyrelsesmedlemmer i Morud Forsamlingshus for at hjælpe med at sælge huset.

Derfor var han også med til at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, da en gruppe lokale meldte sig klar til at danne en bestyrelse og drive huset videre som forsamlingshus.

- Som formand for Langesøhallerne har jeg sagt, at vi gerne vil samarbejde (med den nye bestyrelse, red.), men vi vil jo drive hallen efter de retningslinjer, vi har.

- I vores vedtægter står der, at lokale foreninger, der er hjemmehørende i Vigerslev Sogn kan låne mødelokaler i hallen uden husleje til møder, generalforsamlinger, etc., mod at de skal købe deres kaffe, øl/vand og smørrebrød ved cafébestyreren. Det har været gældende, siden hallen blev bygget, fortæller Hans Henning Nielsen.

- Hvis den nye bestyrelse skal kunne tiltrække møder og generalforsamlinger i vandværket, antenneforeningen, jagtforeningen og så videre, så er det jo op til dem, om de vil gøre det gratis. Men der skal jo penge i kassen, for at de kan opvarme, tænde lys og alt muligt.

Mad fra hallens café

Han ser derfor ikke forsamlingshuset som en alvorlig konkurrent til hallen. Derimod kan hallens cafébestyrer måske få en indtægt fra arrangementer i forsamlingshuset.

- De har sagt, at forsamlingshusets køkken skal være et anretterkøkken, så når nogen vil leje den gamle festsal og skal have mad på bordene, skal det jo være mere eller mindre færdiglavet, og dér har cafébestyreren i hallen mulighed for at lave aftaler, siger formanden.

- Jeg har ønsket den nye bestyrelse til lykke med, at de vil gå ind i frivilligt arbejde. For det er ikke nok med, at man laver skitser og planer på papiret, det er også noget med at møde op i arbejdstøj og have handsker og værktøj med. For hvis man begynder at købe håndværkere udefra, så er der ikke penge i kassen.

Halformand: Vi skal udlåne mødelokaler gratis til Moruds foreninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce