Kommunen trak lod blandt lokalråd, som havde hjulpet med at få bilister til at sænke farten.

Hårslev: Tirsdags blev et spritnyt og nydeligt bord-bænkesæt placeret i Kirkeskoven bag Hårslev Kirke. Bordet er en gave fra Nordfyns Kommune, som trak lod blandt alle de lokalråd, der havde været med til at sætte 90 skilte op, som opfordrer bilister til at sænke farten.

- Jeg håber, at I får god gavn af bordet og mange hygelige timer. Vi kan sagtens sende nogle folk ud med skiltene, men det har stor betydning, at I lokale er med til at bestemme, hvor de skal stå, lød det fra formand for Teknik- og Miljøudvalget Franz Rohde (K).

Også Tom Hørmann fra kommunens vejmyndighed var glad for samarbejdet med Hårslev Borgerforening.

- Det er meget sjovere, når I er med til at hjælpe med jeres lokalkendskab, sagde han.

Også hos borgerforeningen var der glæde over det nye bord-bænkesæt.

- Det er dejligt at blive belønnet for sin indsats, sagde formand Leif Olsen, mens sekretær John Arnshof fulgte trop.

- Det skal bruges til vores grillfest den 29. juni, men det er jo et offentligt tilgængeligt område, så alle er velkomne til at bruge det, siger han.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.