Fællesspisning i forsamlingshuset bliver slået sammen med borgerforeningens generalforsamling.

Hårslev: Man skal aldrig lade chancen passere, når der er mulighed for at slå to fluer med ét smæk. Og det gør de heller ikke i Hårslev, når de torsdag den 22. februar inviterer til fællesspisning i Hårslev Forsamlingshus. Aftenens menu står på bøf med løg og tilbehør, og når maden er sat til livs, er der efterfølgende klokken 19.30 mulighed for at deltage i borgerforeningens generalforsamling, hvis man har lyst til det. Her bliver der selvfølgelig også mulighed for at stille op og få indflydelse på udviklingen af Hårslev og de omkringliggende nabobyer.

- Vi får et godt sammenhold, når vi holder fællesspisning, og vi får snakket en masse. Faktisk er fællesspisninger nok det, som vi samles mest om i Hårslev, fortæller Frede Hansen fra borgerforeningens bestyrelse.

Februars fællesspisning er den næstsidste i denne omgang, inden foråret står for døren.

- Men mange spørger, om vi ikke kan køre en ekstra måned, og det er jo fordi, at mange er glade for at komme, siger Frede Hansen.

Der er sidste frist for tilmelding til fællesspisningen tirsdag den 20. februar. Man tilmelder sig hos Frede Hansen på telefon 61 60 48 65.

  • Harkjær_Magnus_ørum_(2015)_022

    Af:

    Lokalredaktør og journalist på Fyens Stiftstidendes Nordfyn-redaktion, hvor jeg har arbejdet siden 2013. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet samme år. Under min praktiktid arbejdede jeg også på den nordfynske lokalredaktion samt avisens samfundsredaktion og i Europa-Parlamentet i Bruxelles. I 2016 var jeg projektleder for Det Fynske Folkemøde i Odense.