Hårslev gled i svinget


Hårslev gled i svinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold. Herrer Serie 3

Oprykningskamp

Hårslev - Utopia 1-3 (1-1)

Chancerne for Hårslev var gode inden den anden oprykningskamp mod Utopia, for den første kamp på udebane var endt 1-1 i et tæt opgør.

Lørdagens opgør i dejlig solskinsvejr i Hårslev foregik på en meget fedtet bane, hvor selv dommer og linjevogter måtte ned og bide i græsset. Første tilbud til hjemmeholdet kom allerede efter fem minutter, hvor Mads Christensen afsluttede et flot angreb, men uden scoring. Scoring var der derimod lidt senere i den anden ende, hvor en flot stikning i dybden blev sendt perfekt ind over til store Esben Petersen, og han pandede smukt bolden over i den lange hjørne. Få minutter efter kunne Mads Christensen have udlignet på en kæmpechance, men alene 7-8 meter fra mål sparkede han forbi den højre stolpe. Fem minutter senere kom udligningen da Thomas Jensen blev nedlagt i feltet, en chance, som Kristian Hansen omsatte i anden omgang efter målmand Bo Jensens parering. Efter en halv time ramte Michael Kjærsbøl så overliggeren på halvlegens sidste store tilbud.

Efter pausen kom Utopia i front, da Hårslev kiksede et vækspark, så Lars Koch fik bolden serveret på et sølvfad og sendte den fladt over i det lange hjørne til 1-2.

Nu skulle Hårslev score to gange mere, og det virkede, som kampen skred frem, som en umulighed, og i overtiden kunne Patrick Thomsen lukke kampen på et skruet spark mellem keeperbenene. Dermed 1-3 og oprykning til Utopia.

Hårslev gled i svinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce