Hårdt ramt: Indbrud i Skeby Kirke

Skeby Kirke har været udsat for indbrud, men tilsyneladende er der ikke stjålet andet end måske nogle mønter fra kirkebøssen. Kort før jul blev der begået hærværk mod toilettet og facadebelysningen. Privatfoto

Hårdt ramt: Indbrud i Skeby Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyven har brudt døren til våbenhuset op og har også været inde i kirken.

Skeby: Skeby Kirke ligger forholdsvis øde. Måske er det derfor, at en ukendt gerningsmand eller -mænd har fået øje på kirken på Ørritslev Gade.

Kort før jul blev der begået hærværk mod kirkens toilet, og i slutningen af sidste uge var der indbrud i kirken, uden at der dog tilsyneladende er stjålet noget.

Døren ind til våbenhuset er brudt op, formentlig med et koben, og derefter er indbrudstyven fortsat ind i kirken.

- Vi kan se, at kirkebøssen har været lukket op, men der har nok kun været nogle få mønter i, fortæller formand for menighedsrådet Birgit Vous.

Og andet har der ikke været at komme efter i kirken, for alt kirkesølvet er forsvarlig låst inde i et pengeskab.

- Vi har jo lært, at det er nødvendigt, konstaterer formanden. Hun anmeldte fredag indbruddet via politiets hjemmeside, men blev mandag ringet op fra Fyns Politi, der tager indbruddet meget alvorlig og gerne i den slags situationer vil have en telefonisk anmeldelse, så politiet har mulighed for at rykke ud og tjekke for fingeraftryk, før skaderne er udbedret.

Ud over hærværket mod kirkens toilet før jul fik kirken også stjålet den projektør, der indtil da havde oplyst facade i de mørke måneder.

Hårdt ramt: Indbrud i Skeby Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce