Hård debut for Skamby/Hårslev


Hård debut for Skamby/Hårslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

U19 Jysk/Fynsk Mesterrække

Skamby/Hårslev - Esbjerg Nordvest

0-2 (0-1)

FODBOLD. Skamby/Hårslevs U19 spillere fik en hård debut i den jysk/fynske mesterrække, som holdet kvalificerede sig til efter foråret.

Spillerne var måske lidt benovede og nervøse fra start, for gæsterne havde store chancer i de første minutter, inden man så fortjent bragte sig foran i det 10. min.

Men så var Skamby/Hår tændt, og nervøsiteten væk, og så var det ligeværdigt, og havde hjemmeholdets anfører Rasmus Andersen haft lidt bedre sigtekorn, så havde uafgjort ved pausen bestemt ikke været ufortjent.

Desværre fik Skamby/Hårslev en korrekt udvisning til Kristian Dalsgård kort før pausen, så anden halvleg blev meget op ad bakke.

Gæsterne pressede i overtal, og da de bragte sig på 2-0 efter en time, var løbet kørt for de nordfynske ynglinge. Men man fik vist sig og kan være optimistisk til de næste kampe.

Et par profiler manglede på dagen, til gengæld var to indvandrede Otterup-spillere, Mike Byssing og Emil Rockler med og fik prøvet dem af med de nye medspillere.

Målmand Stefan Hansen spillede sig flot op, efter den nervøse start, og ellers ragede en fremragende Emil Skov op på pladsen som forsvarets bageste, mens brødrene Knudsen, Jeppe og Emil, var de øvrige stærke om- drejningspunkter på dagen. (fkr)

Hård debut for Skamby/Hårslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce