Håndværkere til prisfest: Nordfynsk firma i finale om kundepris

De har god grund til at smile stort hos A-Z Tagteknik i Morud. For andet år i træk er firmaet i finalen om at blive Årets Tagdækker. Sidste år strøg håndværkerne fra Morud helt til tops. Om det også lykkes i år, afsløres den 5. april. Fra venstre er det Peter Christiansen, ejer, Anders Prip, salgschef og Jan Nielsen, ejer. Foto: Betty Rasmussen

Håndværkere til prisfest: Nordfynsk firma i finale om kundepris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For andet år i træk er A-Z Tagteknik i Morud i finalen om prisen som Årets Tagdækker. Sidste år fik firmaet prisen, der er baseret på bedømmelser fra kunderne.

Morud: Der er et mesterskab at forsvare, når alle medarbejdere ved A-Z Tagteknik torsdag den 5. april sætter sig i den lejede bus med destination København.

For torsdag aften kåres Årets Håndværker 2018 ved en stor fest i Cirkusbygningen, og Morud-firmaet er i finalen til prisen som Årets Tagdækker, en pris som A-Z Tagteknik vandt sidste år.

Dermed er håndværkerne fra Morud blandt de 138 håndværksfirmaer fordelt på 23 kategorier, der har fået de bedste skudsmål fra kunderne på portalen anmeld-haandvaerker.dk.

- Kunderne skal uploade deres faktura, før de kan komme med deres bedømmelse, så det er en meget seriøs portal, fortæller en stolt salgschef i A-Z Tagteknik Anders Prip.

Han mener, at hemmeligheden bag firmaets topplacering to år i træk - de to år firmaet har været tilmeldt portalen - handler om kommunikation med kunderne.

God kommunikation både før aftalen er indgået og undervejs i forløbet.

- Det giver en tryghed hos kunderne. Det er trods alt en af de største investeringer for en husejer at få nyt tag, påpeger salgschefen.

I det at have en god kommunikation med kunderne ligger også, at firmaets svende har en høj grad af selvbestemmelse og ansvar, så de kan lytte til kundernes ønsker undervejs og selv tage ansvar for at finde løsninger.

Derfor gør det også svendene stolte, når firmaet vinder en kundepris, og når deres arbejde får ros på en offentlig portal, hvor andre mulige kunder kan gå ind og søge efter en håndværker.

A-Z Tagteknik
A-Z Tagteknik på Søndersøvej i Morud er ejet af Peter Christiansen og Jan Nielsen.De to svogre startede virksomheden for godt 20 år siden med tagrens og tagmaling på programmet.

Siden er virksomheden vokset ikke bare i antallet af medarbejdere, men også i mængden af opgaver, som løses. Blandt andet nyt tag, tagrenovering, vinduer, døre, isolering og andet traditionelt tømrerarbejde.

I foråret 2011 flyttede firmaet fra Nislevvej i Otterup til den nuværende adresse i udkanten af Morud.

Kunderne er oftest private husejere, men lige nu har firmaet blandt andet også en af entrepriserne på renoveringen og udbygningen af Otterup Hallerne.
Som med så meget andet er der også mode i materialet, når taget skal skiftes ud. Lige nu er et sort tag meget populært.  Mne vi gør kunderne opmærksom på, at et blankt, glaseret tag kan give naboproblemer, fortæller salgschef Anders Prip (tv).Til højre er det de to ejere Jan Nielsen og Peter Christiansen. Foto: Betty Rasmussen
Som med så meget andet er der også mode i materialet, når taget skal skiftes ud. Lige nu er et sort tag meget populært. Mne vi gør kunderne opmærksom på, at et blankt, glaseret tag kan give naboproblemer, fortæller salgschef Anders Prip (tv).Til højre er det de to ejere Jan Nielsen og Peter Christiansen. Foto: Betty Rasmussen

Svært at få tømrere

A-Z Tagteknik beskæftiger sig primært med renovering og udskiftning af tage, rensning og maling af tage og udskiftning af vinduer, men firmaet kan også levere den færdige løsning, hvis for eksempel et loft skal udnyttes til bolig, når taget bliver skiftet ud. Kunderne kommer primært fra hele Fyn, fra Trekantområdet i det jyske og fra Sjælland fra Næstved og nordpå.

A-Z Tagteknik beskæftiger i gennemsnit over året 26 medarbejdere heraf to lærlinge.

- Vi kunne godt bruge to-tre tømrere flere, men det er svært at få uddannet personale for tiden, siger Anders Prip, der kan glæde sig over, at prisen som Årets Tagdækker 2017 giver nye ordrer i bogen.

- Vi bruger det offensivt i markedsføringen, fortæller salgschefen, der måske kan tage hjem fra København i begyndelsen af april med endnu et tegn på, at kunderne er tilfredse.

Hædersprisen som Årets Tagdækker bliver brugt i markedsføringen for at tiltrække nye kunder til A-Z Tagteknik. Måske kan firmaet efter 5. april fremvise endnu i statuette. Foto: Betty Rasmussen
Hædersprisen som Årets Tagdækker bliver brugt i markedsføringen for at tiltrække nye kunder til A-Z Tagteknik. Måske kan firmaet efter 5. april fremvise endnu i statuette. Foto: Betty Rasmussen

Håndværkere til prisfest: Nordfynsk firma i finale om kundepris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce