Fredensbos Venner har stået for mange arrangementer, men aldrig før et ministerbesøg. Det skal de nu, hvor et håndskrevet brev har fået ældreminister Thyra Frank til at besøge Fredensbocentret.

Særslev: Det er såmænd bare for at fortælle noget godt for en gangs skyld, at Gerda Hansen sendte en håndskreven invitation til ældreminister Thyra Frank (LA).

- Jeg er ikke lige så god til det med en computer, og så skrev jeg det (brevet, red.) i hånden, siger Gerda Hansen, der er formand for Fredensbos Venner, en frivillig forening, der som regel laver bankospil, påskefrokoster og andre sociale arrangementer for brugerne af Fredensbocentret.

Sammen med Fredensbos Venner vil hun markere det frivillige arbejde og gode eksempel, så nu skal foreningen stå for besøget af ældreminister Thyra Frank, der kommer til Fredensbocentret på mandag den 24. april klokken 14.45.

Ministeren vil blive budt velkommen af Gerda Hansen og borgmester Morten Andersen (V), og så skal hun høre om det frivillige arbejde og møde centrets brugere.

- Så vil der være kaffebord med en lille bailey til, det ved vi jo, hun kan lide, siger Gerda Hansen.

Derefter vil ministeren blive vist rundt på centret, inden hun tager af sted igen kl. 15.45.

 

  • fyens.dk