HCA Airport: Fartglade med fly til Le Mans

Fartglade fynboer kan i år flyve direkte til Le Mans i Frankrig og opleve årets motorsportsbegivenhed i juni. AFP PHOTO / JEAN-FRANCOIS MONIER

HCA Airport: Fartglade med fly til Le Mans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fartglade fynboer kan i år flyve direkte til Le Mans i Frankrig og opleve årets motorsportsbegivenhed i juni.

Beldringe: Fartglade fynboer skal ikke ud og brænde dæk på start- og landingsbanens belægning. Derimod kan de gå ombord i et passagerfly fra HCA Airport og flyve direkte ned til en af Europas største og mest besøgte motorsportsbegivenheder: 24 timers løbet i Le Mans i juni.

Her er mere end 200.000 motorsportsfans hvert år på plads for at nyde det 24 timer lange og navnkundige motorløb. Ved at flyve til Le Mans direkte fra HCA Airport slipper de fartglade for køreturen ned gennem Europa. I stedet parkerer de bilen, går direkte fra parkeringspladsen ind til check-in og videre til terminalen.

De fartglade rejser fra HCA Airport, fredag 15. juni, og er tilbage på Nordfyn, søndag 17. juni ved 21-tiden.

Du kan læse mere om turen på HCA Airports hjemmeside.

Tæt på de hurtige biler

Under opholdet bor deltagerne i en lejr sammen med andre danske motorsportsfans. I lejren har de mulighed for at købe mad og drikke, ligesom de har adgang til faciliteter som bade, toiletter, informationstelt, fælles arealer og storskærm under løbet.

Lejren ligger kun 100 meter fra banen i området ved Porschekurven og 1000 meter fra indgangen, som kan nås til fods eller med det lille tog, der kører rundt.

Der vil også være underholdning, kørebesøg af de danske kørere, indslag og opdateringer fra John Nielsen samt tilbud om deltagelse i fælles arrangementer. Det gælder, hvad enten lysten retter sig mod herrefrokost, festaften, køreparade eller tur til det kendte sving Mulsanne.

Er der brug for hjælp undervejs, står dansk personale parat til at hjælpe på pladsen./EXP

HCA Airport: Fartglade med fly til Le Mans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce