Gymnastik: Ung nordfynbo nomineret til pris

Springgymnasten Anne Østerkær fra Søndersø Gymnastikforening blandt syv nominerede til kammeratskabspris. Vinderen findes 20. januar. Privatfoto.

Gymnastik: Ung nordfynbo nomineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14-årige Anna Østerkær fra Søndersø Gymnastikforening er indstillet til "Fynske Bank Kammeratskabsprisen". Vinderen får 25.000 kroner.

Søndersø: På trods af sin unge alder er Anna Østerkær et vigtigt samlingspunkt for sine holdkammerater i Søndersø Gymnastikforening. Hun har nemlig en helt særlig evne til at kunne snakke med alle, uanset om det er de små piger, hun selv træner, eller om det er de ældre holdkammerater.

Nu er hun blandt syv nominerede til "Fynsk Bank kammeratskabsprisen" fundet blandt 99 indstillinger. Den unge springgymnast synes dog ikke selv, hun gør noget særligt. - Jeg er bare Anna, som går til gymnastik. Selvfølgelig kan jeg godt mærke, at jeg har let ved at snakke med alle på holdet, og sørger også for at opmuntre mine holdkammerater under træning, siger Anna Østerkær.

Hun træner selv to gange om ugen, men alligevel har hun også tid til at træne piger, som går i 2. og 3. klasse. Hun ser det ikke som en sur pligt, da hun altid bliver mødt med kram, og da hun træner holdet med sin bedste veninde. Derfor er trænerrollen nærmest blevet et boost for Anna Østerkær, som også fungerer som rollemodel for de yngre piger.

25.000 kroner til vinderen

Anna Østerkær er derfor blevet nomineret til prisen for sit store engagement. 20. januar skal hun konkurrere med seks andre fynske sportsudøvere om titlen og 25.000 kroner. Og hun er ikke i tvivl om, hvad pengene skal bruges til, hvis hun vinder.

- De skal bruges på klubbens tur til Italien. Her skal vi til Festival del Sole, som er en stor international gymnastikfestival, siger Anna Østerkær.

Juryen består af Jan Pytlick, cheftræner i Odense Håndbold, OB-spillerne Jens Jakob Dyhr Thomasen og Julius Eskesen samt Petter Blondeau, direktør i Fynske Bank./EXP

Gymnastik: Ung nordfynbo nomineret til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce