Den tyske statsborger Harald Trollmann, der i 2004 skød en 45-årig mand foran en grillbar i Bogense, blev natten til torsdag anholdt på en campingplads i Ebeltoft. Han er ellers permanent udvist fra Danmark.

Den nu 63-årige tyske statsborger Harald Trollmann, der i 2009 blev dømt for mordet i 2004 på den dengang 45-årige grillbar-ejer Nhut Thai Nguyen fra Bogense, dukkede i denne uge pludselig op på en campingplads i Ebeltoft, selvom han er permanent udvist fra Danmark.

Det oplyser Newsbreak.dk.

Lidt efter midnat natten til torsdag blev han anholdt på campingpladsen i forbindelse med en rutinemæssig kontrol, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi Jens Rønberg til Fyens.dk.

Han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag klokken 10.30 og fik en straksdom på 20 dages fængsel. Når dommen er afsonet, bliver han deporteret til Tyskland.

Ville plyndre spillemaskiner

Efter Harald Trollmann i december 2004 skød Nhut Thai Nguyen foran Tex Grillen i Bogense, blev mordet kendt som grillbar-mordet, fordi det fandt sted foran grillen. Der gik dog flere år, før man fandt ud af, at det var Harald Trollmann, der stog bag. Politiet kunne ikke komme på sporet af gerningsmanden.

Efter i første omgang at have afhørt over 800 mennesker lykkedes det ikke politiet at finde frem til gerningsmanden. Men sagen blev genoptaget flere år senere, da man kom på sporet af en BMW, der blev fisket op i Mariager Fjord få dage efter drabet.

Drabet skete, fordi Harald Trollmann sammen med sin svoger forsøgte at plyndre grillbaren, der blandt andet havde en mindre omsætning fra spillemaskiner. Harald Trollmand skød Nhut Thai Nguyen, mens grillbar-ejeren forlod grillbaren i sin bil sammen med sin kone.

Dommen faldt i 2009 og lød på 16 år. Han er siden blevet prøveløsladt og udvist fra Danmark for bestandigt.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
10
Anholdt på campingplads: Grillbarmorder løsladt efter halv tid

Anholdt på campingplads: Grillbarmorder løsladt efter halv tid

Tysker fik 16 år for bogensedrabet

Tysker fik 16 år for bogensedrabet

Sagen om likvideringen i Bogense