Grill-pølser, fadøl og slagtilbud

Der var gang i grillen både på Torvet og i Bredgade og Jernbanegade, for mange valgte at snuppe aftensmaden under telttagene, mens de lyttede til musikken. Foto: Betty Rasmussen

Grill-pølser, fadøl og slagtilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jævn strøm af besøgende fra starten, da Otterup holdt sensommmer By Night.

Otterup: - Spændende, om der er plads, sagde en mand til sin ledsager, da de fredag aften ved 19-tiden hastede mod teltet for enden af Bredgade, hvor der var udsigt til mad og drikke og lidt senere også musik.

Og ja, der var ledige pladser ved bordene under telttaget en times tid inde i Otterups By Night, hvor der var en jævn strøm af mennesker mod og frem og tilbage i Bredgade og Jernbanegade, der i aftenens anledning var forbeholdt gående, såvel to- som firebenede.

Generelt var der omkring 19-tiden mest søgning ved udskænknings- og serveringssteder, for mange havde valgt at nyde aftensmaden i det fri med musik og selskab af naboer, venner, familie eller nye bekendtskaber, mens de satte tænderne i pølser eller bøffer fra grillen og skyllede ned med en fadøl eller et glas vin.

Men der var også de by night-gæster, der tog en grundig gennemgang af de mange stativer, der lokkede med by night-tilbud, slutspurt på udsalget eller ophørsudsalg, mens boder med gratis smagsprøver som altid var populære.

Og handlen tog til, da de fleste havde fået stillet sulten, fortæller Vibeke Hansen fra Herrehuset, der også fra de øvrige handlende har hørt om en generelt fin handel i løbet af aftenen.

Hos de mindste besøgende var det tilsyneladende især den lille karrusel på hjørnet af Bredgade og Torvet, der var populær og ind imellem samlede en kø af ventende, men også i hoppeborge og ved airtracken i Jernbanegade blev der hoppert, rutsjet, slået kolbøtter og flikflak.

Butikkerne holdt åbent til klokken 22, musikken spillede i begge gader og på Torvet, og augustaftenen var - med denne sommers målestok - lun og stille og ikke mindst tør, for de mørke skyer lod kun ganske få dråber falde over Otterup.

Grill-pølser, fadøl og slagtilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce