Kirkerne i Østrup, Skeby og Gerskov indfører kaffetid onsdag eftermiddag

Gå på kirkegården og få en kop kaffe.

Det er det nyeste tilbud fra de tre kirke i Østrup, Skeby og Gerskov. Eller mere præcist fra Henning Madsen, der er graver ved de tre kirker.

Fra den 6. april vil der hver onsdag mellem klokken 14 og 14.30 være kaffe på kanden og udskænkning i våbenhuset på skift ved de tre kirker.

- Måske vil der også være andre til stede i våbenhuset, og måske kan gæsterne være heldige at få en småkage til kaffen, fortæller kirkernes præst Keld B. Hansen.

- Graveren taler i forvejen med mange, når han går på kirkegården, og så fik han ideen med en kaffeordning, siger Keld Hansen, der understreger, at kaffesnakken ikke skal erstatte graverens sædvanlige kontortid til samtalen om begravelse, pasning af gravsted og andet praktisk.

Tilbuddet om kaffe i våbenhuset gælder alle interesserede, også selv om de ikke har et ærinde på kirkegården.

- Tidligere mødtes man ved den lokale købmand. Men sådan en har vi jo ikke længere, så kan man i stedet mødes til kaffe i våbenhuset om onsdagen, siger Keld B. Hansen.

Kaffe-ordningen går på skift mellem de tre kirker og følger gudstjenesterne, således at der er kaffe onsdagen efter søndags-gudstjenesten.

Første gang bliver onsdag den 6. april i Skeby Kirke.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.