Radio Nordfyn står bag en ny pris til nordfynboer, der udviser initiativ og gør noget til glæde for andre.

Nordfyn: Da årets Rosenfestival søndag eftermiddag var ved sin officielle afslutning, kunne borgmester Morten Andersen overrække en ny nordfynsk pris til Finn Gramvad. Den hedder Radio Nordfynprisen og er stiftet af de frivillige radiofolk på stationen i Bogense.

- Vi syntes, der skulle ske noget i forbindelse med Rosenfestivalen, og så foreslog, at vi kunne overrække vores egen pris. Det handler selvfølgelig om at hædre nogle personer, der har gjort noget almennyttigt, men også for at profilere vores radio, hvor vi værdsætter initiativer og støtter op om lokalområdets udvikling, fortæller Oskar Petersen.

I år faldt valget på Finn Gramvad, der udover at drive HCA Golf også har skabt HCA Boksen og Støberiet på havnen.

Radio Nordfyn sender fra klokken 7 til 18 både lørdag og søndag, hvor der leveres lokale indslag og blandet musik på frekvensen 94,2.

- Det betyder rigtig meget for mig at få den slags skulderklap, for jeg synes jo egentlig bare, at der manglede nogle muligheder for kulturlivet heroppe. Jeg står glad op hver morgen og glæder mig til at komme i gang med dagens opgaver, og det er blandt andet fordi man får noget positiv respons. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville have gjort det, hvis jeg kun tænkte på pengene. Men det handler om at skabe noget. Det er hele arbejdet værd, når man oplever den fantastiske stemning omkring koncerten med Birthe Kjær, hvor der kom 600 mennesker. Mange glade mennesker, der gerne skal have lyst til at komme til Nordfyn igen, siger Finn Gramvad. 

  • Af: