Gramvad: Hvis jeg var 20 år yngre, ville jeg købe Bognæs

Bognæs er et oplagt sted at lave ferielejligheder, men alderen er i vejen for Finn Gramvad, siger han selv. Her ses han med Stiftstidendes legendariske og nu tidligere journalist Ivar Juel Nordentoft. Arkivfoto: Michael Bager

Gramvad: Hvis jeg var 20 år yngre, ville jeg købe Bognæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bognæs er et oplagt sted at lave ferielejligheder, men alderen og konen forbyder Finn Gramvad at købe stedet, siger han selv.

Bogense: Det er efterhånden et trist syn at kigge ind på det tomme Bognæs, men stedet er oplagt til at lave ferielejligheder, og hvis Finn Gramvad havde været 20 år yngre, ville han også have gjort det, siger han kort tid efter sin 75 års fødselsdag.

- Det er alletiders ide. Vi har jo slet ikke nok overnatningssteder i Bogense til alle vores arrangementer, så gæsterne må køre til Odense og Middelfart, lyder det fra den nordfynske entreprenør, som altså giver ideen videre til andre virkelystne.

Han håber, at der findes nogen derude, som kan have interesse i projektet.

- Det kan købes til en fornuftig pris, og det ligger helt oplagt tæt på byen og havnen, så det er synd, at det får lov at ligge og forfalde. Jeg synes, at nogen skal tage ideen op, men det skal være en, som kan få det lavet til fornuftige penge. Det går ikke, at det er kommunen, for når der først skal ingeniører og alt muligt andet ind over, så løber det op. Vi har selv fået lavet Støberiet til en fornuftig pris, men hvis kommunen havde lavet det, ville det nok have kostet 20 millioner, hvor vi kunne gøre det for syv, siger han.

Selv har Finn Gramvad sådan set både energien og lysten til at gå i gang, men han holder sig alligevel i skindet.

- Når man er i min alder, så kan det pludselig sige stop, og Kirsten (Gramvad, red.) ville blive meget gal, hvis jeg gjorde det, og så ville jeg nok ikke være gift længere, siger han og griner.

Men overnatningssteder er der altså i den grad brug for, mener Finn Gramvad, som fornylig har sat sin golfbane til salg.

- Hvis vi får sovepladser dernede, kommer der mange flere mennesker til byen. Det er slet ikke et spørgsmål om øget konkurrence.

Gramvad: Hvis jeg var 20 år yngre, ville jeg købe Bognæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce