Langesø Golf Club inviterer til at prøve kræfter med køller og jern på anlægget. Det sker på Golfens Dag, lørdag 29. april.

 Langesø: Langesø Golf Club slår et slag for sporten med et Åbent Hus, lørdag 29. april på Golfens Dag.

Fra klokken 10-13 er der en oplagt  mulighed for at stifte bekendtskab med golfsporten og selv prøve kræfter med køller og jern på anlægget. 

- Er du en af dem, der skeler nysgerrigt til golfbanen, når du kører eller går forbi, så vil vi opfordre dig til at gøre lidt mere end bare at kigge. Meld dig ind i Langesø Golf Club, opfordrer formand Jan Nannestad.

Mere end 150.000 danskere er i forvejen medlem af en dansk golfklub. I Langesø Golf Club vil der være mulighed for at møde klubbens medlemmer, blive introduceret til  spillet og opleve naturen i skoven.

- Vi golfelskere betragter vores forhold til sporten som en livslang kærlighedsaffære. Golf kan spilles af folk i alle aldre og er en udpræget social sport, siger Jan Nannestad. 

Golfens Dag arrangeres i år for tiende gang. Det er Dansk Golf Union, der sammen med et flertal af landets golfklubber, arrangerer Golfens Dag. (pcb)

 

 

 

 

 

Mere Info:

Langesø Golf Club

 

Formand Jan Nannestad