Godt nyt efter brand: Jem & Fix åbner igen - senest til sommer

Lørdag den 17. november 2018 tidligt om morgenen opstod der brand i et trælastlager hos Jem & Fix i Otterup. Også den tilstødende butik blev skadet af flammerne og slukningen, og butikken har derfor været lukket siden branden. Arkivfoto: Arne Rasmussen.

Godt nyt efter brand: Jem & Fix åbner igen - senest til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jem & Fix-butikken i Otterup, der i november sidste år blev ramt af en voldsom brand, skal genopbygges. Butikken åbner senest til sommer, fortæller direktør.

Otterup: Et ofte diskuteret emne i bylivet i Otterup er, hvad der mon skal ske med Jem & og Fix i Søndergade.

I november sidste år blev butikken ramt af en voldsom brand. Branden opstod i et trælastlager på et indhegnet område ved butikken, hvor blandt andet træ, kul og briketter blev opbevaret. Men også den tilstødende butik blev skadet af flammerne og slukningen, og siden da har det derfor ikke været muligt at handle varer på adressen.

Nu oplyser Claus Petersen, administrerende direktør i Jem & Fix, at butikken i Otterup åbner igen, selvom der har gået rygter om, at butikken var på vej ud af byen.

- Vores plan er helt klart, at den skal åbne igen - medmindre der sker et eller andet fuldstændig uforudsigeligt, siger han og tilføjer:

- Vi vil gerne i gang så hurtigt som muligt. Der er noget forsikring i det, hvor vi lige nu har folk til at kigge på tingene. Dele af bygningen har taget skade, så det er et spørgsmål om, hvordan vi griber det an. Vejret spiller selvfølgelig også ind på, hvornår vi går i gang med genopbygningen.

Senest til sommer

Claus Petersen kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvornår arbejdet starter med at genopbygge butikken, men han tør godt komme med en deadline på, hvornår butikken senest åbner igen.

- På et eller andet tidspunkt til sommer, konstaterer han og tilføjer:

- Vi kommer til at have de samme varer som før, og vi kan jo ikke rigtig brede os til nogle sider, så butikken bliver heller ikke større. Måske indretningen bliver lidt anderledes - ellers bliver butikken, som vi kender den.

Den officielle åbningsdag bliver formentlig meldt ud i løbet af foråret. Mens arbejdet med at gøre butikken klar til brug igen, henvises kunderne til de nærmeste tilsvarende butikker, der er placeret i henholdsvis Middelfart og Odense.

Godt nyt efter brand: Jem & Fix åbner igen - senest til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce