Gods banker grundleje i vejret

Astrid Jensen er glad for sit sommerhus ved Hasmark Strand, men alligevel vil hun nu sætte det til salg. Hun vil ikke være med til den voldsomme stigning i lejen af den grund, huset står på.Astrid Jensen er glad for sit sommerhus ved Hasmark Strand, men alligevel vil hun nu sætte det til salg. Hun vil ikke være med til den voldsomme stigning i lejen af den grund, huset står på.
Foto: Kim Rune

Gods banker grundleje i vejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerhuspriserne rasler ned. Alligevel har godset Hofmansgave hævet lejen på sine udlejningsgrunde ved Hasmark med 45 procent.

Hasmark: Astrid Jensen troede, at der var styr på økonomien, indtil hun en dag fik en opringning om, at hendes budget-konto var gået i minus. Da hun kiggede nærmere efter, opdagede hun, at lejen på den grund, hvor hun har sit sommerhus, var steget med 45 procent fra den ene dag til den anden, og det slog bunden ud af sommerhus-budgettet.

- Sidste år var lejen på min grund 11356 kr. I år er den steget til 16420 kr. hvilket svarer til 45 procent. Det havde jeg overhovedet ikke forudset. Alt andet falder jo i øjeblikket på grund af krisen, så jeg forstår overhovedet ikke, hvordan lejen pludselig kan stige på den måde. Derfor har jeg besluttet at sælge huset, siger Astrid Jensen. Hun er en af mange sommerhusbeboere i området, der ejer et hus, der står på en lejet grund.

Og Astrid Jensen er ikke alene om at stå med en høj grundlejestigning. Af de 368 lejere Hofmansgave har ved Hasmark Strand, har de 120 fået den samme besked: Lejen er steget med 45 procent.

Gods banker grundleje i vejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce