Happy Voices skabte den ultimative julestemning i Østrup Kirke.

Østrup: De glade stemmer i gospelkoret Happy Voices formåede endnu engang at skabe den ultimative julestemning, da de i lørdagens skumring leverede en flot koncert.

I en fyldt Østrup Kirke sang de dygtige gospelsangere julen lidt nærmere med ikke bare en hel del af julens kendte sange, men også en samling af mere traditionelle gospelsange.

- Gospelsangere er ikke kun en flok lalleglade mennesker, sagde korleder Tabita Olesen med et glimt i øjet og fortsatte:

- Gospel kan også være tilholdsstedet, man søger, når livet er svært.

Netop Tabita Olesen var med stor indlevelse tilbage efter endt barsel, og hun havde taget sikkert over efter sin afløser, Mette Risager, som havde fået lagt et godt grundlag tidligere på sang-sæsonen.

Koncerten spændte fra de mest følelsesfulde og skrøbelige ballader til sange så kraftfulde som en decemberstorm lillejuleaften. Det hele blev rammet ind af pianist Preben Holmbergs sublime spil på tangenterne. Tilsat flere solist-optrædender blev det igen en helstøbt gospeloplevelse for publikum, som kunne gå hjem, nu i endnu bedre julehumør!

Efter nytår starter Happy Voices igen. Og der er plads til flere i koret, forlyder det, inden der skal arbejdes frem mod forårskoncerten den 21. april. (AR)