Genbrugsbutik flytter ned i gadeplan

Butikslokalet er blevet lyst og overskueligt og der er ikke alle de trapper, der var i Røde Kors-butikkens gamle lejemål. Til gengæld er der ikke så meget lagerplads, men her har udlejer opført et skur bag huset. Foto: Thomas Gregersen

Genbrugsbutik flytter ned i gadeplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På torsdag indvier Røde Kors i Søndersø sin nye butik efter at være flyttet over gaden. Dermed bliver det lettere at handle for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Søndersø: Efter en periode med flytterod og lukkedage er det nu på torsdag den 1. marts, Røde Kors i Søndersø slår dørene op til en ny og større genbrugsbutik lige midt på byens hovedgade.

Faktisk er butikken kun lige flyttet over gaden fra Odensevej 32 til 35A, men alligevel har det været nogle hektiske dage for de mange frivillige kvinder, der er engageret i genbrugsarbejdet.

- Det er et meget lysere, større og bedre lokale, men det vigtigste er at vi slipper for trapper. Nu bliver der adgang til butikken for gangbesværede og kørestolsbrugere. Også for vores egen skyld, for vi er jo heller ikke selv unge mere, og i den gamle butik havde vi lager i kælderen, fortæller Grete Jacobsen fra Røde Kors, der har ledet butikken i 12 år.

Ligesom mange af de andre frivillige medhjælpere i butikken har Grete Jakobsen været med siden starten.

- Efter jeg var blevet alene, så jeg i ugeavisen, at Røde Kors søgte medarbejdere i Søndersø, og så har jeg været her lige siden. Vi har et rigtigt godt socialt sammenhold. Det er også godt at kunne følge, hvordan vores arbejde her på Nordfyn både hjælper lokalt og ude i verden. I Søndersø står vi blandt andet bag en meget populær julehjælp i december og sender lokale børn på ferielejr om sommeren, fortæller Grete Jakobsen.

Torsdag markeres flytningen officielt med borgmesterligt snoreklip, kransekage og champagne.

Genbrugsbutik flytter ned i gadeplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce