Genbo om nej til fibernet: - Han skal lære at opføre sig ordentligt

Adgangsvejen til Højagervej 112, 116 og 120 er i selve svinget lige inden Særslev. Landmanden Svend Erik Hansen bor i nummer 112, som er den første ejendom på den private fællesvej. Foto: Emil Hermann.

Genbo om nej til fibernet: - Han skal lære at opføre sig ordentligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genboen Svend Erik Hansen siger, at han ikke ønsker få gravet fibernet ned på den private fællesvej, da Bent Malling ikke har opført sig ordentligt gentagne gange. Bent Malling afviser anklagerne.

Læs også: Bents genbo afviser Energi Fyn: Nu må han leve med et langsomt internet.

Særslev: Hvorfor vil du ikke give Energi Fyn lov til at grave op på jeres private fællesvej?

- Fordi Bent Malling skal lære at opføre sig ordentligt. Her i efteråret, da jeg havde sået, og kornet lige var kommet op ad jorden, så fræser han langs skellet ind til min mark og fræser noget af min hvede væk. Hvorfor pokker skal jeg finde mig i sådan noget. For tre til fire år siden, da jeg kørte og pløjede ved skellet på min mark, kastede han en sten på bagruden af min traktor, og det kostede mig flere tusinde kroner, fordi den blev smadret. Han ville ikke betale for noget. For over 20 år siden havde vi også en lille jagt nede ved min mose, og så ringer han til Odense Politigård, der møder op herude med en vogn, fordi han mener, at vi har skudt hen mod et vist sted. Og det kom der intet ud af. Jo mere ballade, han laver, jo mere stædige bliver vi andre.

Tror du ikke, at du selv ville blive glad for et hurtigere internet?

- Vi har det internet, som vi skal bruge, og vi er godt tilfredse. Hvis han nu ville opføre sig ordentlig, så kunne vi måske snakke om det. Jeg har sagt, at min anden nabo i 116 gerne må få fibernet, da der ikke er nogen problemer med ham. Men de skal ikke trække kablerne længere end hen til ham.

Så Bent Malling skal ikke forvente at få fibernet?

- Skal jeg behandle ham godt, når han er sådan over for mig. Han er kun ude på at lave så meget ballade som overhovedet muligt. Nu har jeg i snart 40 år drevet landbrug her på stedet, hvor jeg også er barnefødt, og han har også boet her i omkring 40 år. Han gider ikke en gang komme hen til mig og snakke om det. Ad omveje har jeg hørt, at han har hængt mig ud på Facebook, og det synes jeg ikke er i orden. Han kunne have kommet over og forsøgt at starte en dialog, så kunne vi måske have fundet ud af noget.

Bent afviser

Bent Malling oplyser til avisen, at han ikke har fræset noget af sin genbos hvede væk. Han afviser også, at han skulle have smadret bagruden på en traktor. Jagten i mosen var langt mere dramatisk end den version, som genboen fremlægger.

- Min kone åbnede bagdøren ved vores køkken, og i det samme fik hun et "knytnæveslag" i maven, og det var så hagl, hun blev ramt af. Vores mindste dreng havde også lige ligget i barnevognen udenfor, så det kunne altså have udviklet sig rigtig alvorligt. Jeg skyndte mig hjem fra arbejde, og her kom så en af jægerne og undskyldte og ville forære mig to ænder, men politiet var allerede tilkaldt. Bagefter fandt politiet hagl indenfor i vores køkken og bryggers samt hagl i køkkenvinduet, men ingen af jægerne ville indrømme, hvem der havde skudt, så sagen blev ikke til noget. I dag er der jagtforbud i mosen, fortæller Bent Malling og tilføjer:

- Med hensyn til det med ruden i traktoren, så er det så langt ude, at politiet intet kunne finde som bevis, fordi han ikke måtte dyrke afgrøder på det område, men det blev både pløjet og sået til, så det undrede dem meget, og derfor afviste de sagen.

Bent Malling fortæller, at Svend Erik Hansen også har udsat ham for chikanelignende forhold.

- Jeg har blandt andet billeder af, hvor der er sparket en bule og knækket antennen på vores bil, vores nabos træ er fjernet med rendegraver, skadet træer med plov, væltet hundehegn hvert år, spærret fællesvejen med kornbiler hvert eneste år og dybe render gravet over markvejen.

Genbo om nej til fibernet: - Han skal lære at opføre sig ordentligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce