Gaver: Nordfynsk by går juleamok på nettet

Morud er den fynske by, hvor PostNord har mest travlt med at bringe pakker ud målt pr. indbygger. (Foto:Henning Bagger/Scanpix 2017)

Gaver: Nordfynsk by går juleamok på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morud uofficiel mester i at købe online.

Morud: Morud er uofficiel fynsk mester i nethandel. Nye tal fra PostNord viser nemlig, at Morud er den by her på øen, som har modtaget flest pakker pr. husstand i den travle juletid - og på landsplan er byen på en 8. plads, skriver PostNord, som har opgjort tallene og offentliggjort resultatet i en pressemeddelelse.

Hele 1,22 pakker har posten i gennemsnit leveret til hver husstand i 5462 Morud siden "black friday".

- Vi har aldrig været ude med så mange pakker efter denne dag og i julen som i år, og særligt i Morud har vores pakkebude leveret mange. Nu går vi julens største nethandelsweekend i møde, og vi regner med at skulle omdele millioner af julegaver i næste uge, siger Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver hos PostNord.

Han forklarer, at mange danskere vælger nethandlen, fordi det er nemt og bekvemt, og han har flere gode råd til folk op til jule-slutspurten i netbutikkerne.

- Et godt råd er at holde øje med netbutikkernes sidste frist for køb af julegaver, så man er sikker på, at de ligger klar under træet 24. december. Vi ved også, at mange skal på posthuset for at hente deres julepakker. Derfor kan man med fordel udnytte, at posthusene har lange åbningstider, hvor der i ydertidspunkterne er færre handlende og mindre kø, siger Jørgen Fischer.

Ifølge en undersøgelse foretaget af TNS SIFO for PostNord regner danskerne i år med at julehandle online for samlet set 3,8 mia. kr. /EXP

Gaver: Nordfynsk by går juleamok på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce