Gang i Otterup: Luftkaptajn med musik

- Her i starten skal folk lige vænne sig til, at jeg også er musiker og sanger. Ellers er jeg jo mest kendt for at være god til at falde ned med fly, siger Stefan Rasmussen, der er tilknyttet Bella Booking i Otterup.

Gang i Otterup: Luftkaptajn med musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Yndgaard inviterer til lokalt netværksmøde med kendte kunstnere fra hans Bella Booking - bl.a. Anders Birchow - og den tidligere, styrtende, luftkaptajn Stefan Rasmussen.

Ud over de 168 kroner, det koster at holde hjemmesiden www.bellabooking.com kørende om året, har 43-årige Peter Yndgaard fra Otterup ikke noget økonomisk mellemværende med nogen i sit bookingbureau.

For Peter Yndgaard er det først og fremmest det fine i at kunne skabe oplevelser for andre mennesker, der tæller.

Men selvom det hele foregår i hans fritid, og der ikke skal tjenes penge på det, så er bureauet i den seneste tid styret direkte mod stjernene som en musikalsk rumraket.

- Vi har blandt andet fået Anders Bircow, Allan Mortensen og Bobo Moreno i stald, og så har vi indgået en samarbejdsaftale for vores arrangementer med Carlsberg, fortæller Peter Ynd­gaard.

Siden efteråret er det gået rigtigt stærkt for den nordfynske ildsjæl, og derfor inviterer han til et stort inspirations- og netværksseminar i Otteruphallerne den 12. marts, hvor man kan opleve flere af de nye kunstnere give prøver på deres shows.

Det bliver blandt andet Anders Bircow, foredragsholder Katrine Krebs og tidligere luftkaptajn Stefan Rasmussen, der i øjeblikket turnerer landet rundt som fuldtidsmusiker.

- Her i starten skal folk lige vænne sig til, at jeg også er musiker og sanger. Ellers er jeg jo mest kendt for at være god til at falde ned med fly, siger Stefan Rasmussen, der har spillet siden barndommen.


Læs hele historien i Fyens Stiftstidende i dag, torsdag.

Noget på hjerte

Gang i Otterup: Luftkaptajn med musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce