Gang i Nordfyn: Flere skal i arbejde

Højere beskæftigelse og flere arbejdspladser er det konkrete mål for kommunal investering.
Foto: Nils Svalebøg

Gang i Nordfyn: Flere skal i arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordfyns Kommune investerer 24 millioner kroner i indsats for øget beskæftigelse.

Indsatsen for at få de ledige i arbejde på Nordfyn øges med en bevilling på 24 millioner kroner, oplyser Nordfyns Kommune.

I disse dage slås således otte nye job op som virksomhedskonsulenter og jobrådgivere.

Det konkrete mål er at øge arbejdsstyrken med 400 fuldtidsstillinger inden udgangen af 2018, oplyser borgmester Morten Andersen (V) og formanden for arbejdsmarkedesudvalget Kim Johansen (S).

- Hvis vores lokale virksomheder skal ekspandere og udvikle sig, så er det en klar forudsætning, at de kan finde den arbejdskraft, de har brug for. Derfor har vi i kommunalbestyrelsen vedtaget en investeringsstrategi, der sætter ind lige dér, hvor skoen trykker. Vi vil gerne undgå den situation, som vi ser i andre landkommuner, at virksomheder har ordrebogen fuld, men ikke kan rekruttere medarbejdere, siger Morten Andersen (V).

Investeringen sker blandt andet på baggrund af den kommunale Vision2021 om øget bosætning og erhvervsudvikling, et højere uddannelsesniveau og øgede indtægter.

- Skal vi i mål med vores vision, er en udvidelse af arbejdsstyrken helt nødvendig både for vores virksomheder og vores borgere. Det skal en tidlig, aktiv, sammenhængende og virksomhedsrettet beskæftigelsesindsats være med til at sikre, siger Kim Johansen.

Gang i Nordfyn: Flere skal i arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce