Søndersø: Fysioterapi på nye hænder

Cecilia Bjørk Johansen, Anette Kongsted og Uffe Dahl Nielsen deler fra 1. januar ejerskabet af Benefit Søndersø Fysioterapi og Fitness imellem sig. Foto: Betty Rasmussen

Søndersø: Fysioterapi på nye hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre af fysioterapeuterne i Søndersø Fysioterapi og Fitness overtager fra 1. januar klinikken, der samtidig går med i en landsdækkende kæde.

Søndersø: Både ejerne og navnet på fysioterapi-klinikken i Søndersø er nyt, når 2018 rykker ind i kalenderen. Men alt bliver alligevel mere eller mindre ved det gamle.

For de tre nye ejere af klinikken Anette Kongsted, Cecilia Bjørk Johansen og Uffe Dahl Nielsen har arbejdet som fysioterapeuter i Søndersø Fysioterapi og Fitness i henholdsvis ni, ti og syv år, men fra 1. januar overtager de deres arbejdsplads fra de to grundlæggere Ejnar Thorsen og Lars Johansen, der i 1990 åbnede klinikken, der dengang lå i Særslev.

Sammen med generationsskiftet bliver Søndersø Fysioterapi og Fitness en del af kæden Benefit, der er et netværk af selvstændige klinikker, der, stadig med hovedfokus på fysioterapi, tilbyder et bredere udbud af sundhedsydelser også uden for den offentlige sygesikrings rammer.

- Vi overtager en veldrevet virksomhed, og vi vil køre den videre i samme ånd, men vi har selvfølgelig også nye ideer, som vi vil lancere hen ad vejen, fortæller de tre kommende ejere.

Ejner Thorsen og Lars Johansen fortsætter i klinikken nogle år endnu.

Søndersø: Fysioterapi på nye hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce