Dagens omfattende eftersøgning af den forsvundne Helen Jensen rykkes uden for byen.

Den 78-årige Helen Jensen, der er dement og ikke er set siden mandag aften, da hun forsvandt fra sit hjem på Toftekær i Søndersø, er fortsat ikke fundet.

Seks hundepatruljer og store grupper af frivillige med assistance fra organisationen Missing People har minutiøst gennemsøgt Søndersø. Men altså uden resultat.

- Nu udvider vi eftersøgningsområdet og rykker ud i Stensby, Nordmarken og Skamby, siger Benny Hansen, der er talsmand for de frivillige, der bistår med eftersøgningen og kommer fra hele Nordfyn.

Mange borgere gør også enkeltvis en indsats. Det påskønner Benny Hansen. Men han opfordrer dem til at melde sig under den orgnaniserede eftersøgning, der styres fra en oprettet kommandocentral på Industrivej 2 i Søndersø.

- Det er sympatisk, at så mange af egen drift gør en indsats. Men vi risikerer let at gå i hinandendens fodspor. ved at melde sig til os, kan alle få at vide, hvor der er foretaget eftersøgning, og hvor vi mangler at lede, siger Benny Hansen.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark, Jysk Fynske Medier. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole 1983. Eksaminer i sociologi og Danmarkshistorie med forskningsteknik på Institut for Statskundskab, Århus Universitet. Bred erfaring fra flere lokale, regionale og landsdækkende aviser og tv. Har tidligere været blandt andet lokalredaktør på Nordfyn for Fyens Stiftstidende, redaktionschef på Ekstra Bladet og Århus Stiftstidende, politisk redaktør på TV2 Østjylland, sportsjournalist på Det Fri Aktuelt og chefredaktør på magasinet Svømmesport.Forfatter på fire bøger om sport. Tidligere gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole og Den Journalistiske Efteruddannelse.

Mere om emnet

Se alle
Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Ægtepar i eftersøgning: De lagde alt til side

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

Den nu fundne og afdøde 78-årige Helen Jensen blev mindet

1
Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente

Alarm rundt om plejecenter sikrer bortløbne demente