I dag blev Melby VVS en del af Særslev Blik & VVS

Det er to gamle nordfynske familiefirmaer, der er blevet til ét efter at autoriseret VVS installatør Søren Andersen i dag officielt overtog Melby VVS.

- Det er lidt specielt, fordi jeg hele min barndom har boet tæt på Melby VVS, og som dreng rendte jeg af og til oppe på værkstedet da Peters far drev firmaet. Dengang drømte jeg godt nok om, at blive politimand. Ikke VVS’er, fortæller Søren Andersen med et smil.

Derfor har stemningen mellem de to indehavere, også altid været mere kollegial end konkurrerende, og det var helt naturligt, at Søren Andersen straks kontaktede Melby VVS’ Peter Husted Hansen, da Peter for nyligt blev ramt af en blodprop.

- Jeg ville høre, om der var noget vi kunne gøre for at hjælpe i forhold til deres kunder, fortæller Søren Andersen.

Svaret var, at Peter Husted Hansen gerne ville sælge firmaet, og dermed slippe for ansvaret og alle de administrative opgaver fremover.

- Vi har haft rigtigt travlt længe, og det var måske ikke det optimale tidspunkt også at skulle køre en overtagelse igennem. Men Peter og jeg havde talt om det tidligere, og så måtte det jo bare blive sådan, når situationen var som den var, fortæller Søren Andersen.

Med overtagelsen fortsætter Melby VVS’ Svend Jacob Rendboe i Særslev Blik & VVS, ligesom Peter Husted Hansen selv fortsætter som ansat, når han bliver raskmeldt.

Det var Peter Husted Hansens forældre Poul og Rita, der drev Melby VVS fra 1959 indtil Peter og hans kone Margit Baungaard overtog firmaet i 1988.

  • fyens.dk